Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Χορηγός του 6ου συνεδρίου κρητικής διατροφής

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την DASKALAKIS, υπό την αιγίδα της «Περιφέρειας Κρήτης», του «Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών» και διαφόρων άλλων συλλόγων.

ΑΝΕΚ: Χορηγός του 6ου συνεδρίου κρητικής διατροφής

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, η ΑΝΕΚ LINES, για 3η συνεχόμενη χρονιά, φιλοξένησε στο πλοίο "ΕΛΥΡΟΣ", το «6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής & Υγείας». Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εταιρία ήταν μεγάλη χορηγός της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την DASKALAKIS T.R.V., υπό την αιγίδα της «Περιφέρειας Κρήτης», του «Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών», του «Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών», της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων» και της «Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής».

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, τις εργασίες του οποίου διηύθυνε η Πρόεδρος της DASKALAKIS T.R.V. κα Υρώ Δασκαλάκη, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν:

Ο Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Καρακωστόπουλος, ο καθηγητής Ιατρικής κος Αντώνης Καφάτος, η Ολυμπιονίκης κα Βούλα Ζυγούρη, ο Διοικητής Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων κος Σπύρος Ανδριόπουλος, ο τ. πρόεδρος ΕΦΕΤ - Επιστημονικός Συνεργάτης Δημόκριτου κος Νικόλαος Κατσαρός, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία και την οικονομία.

Ολυμπιονίκες, φοιτητές, εκπρόσωποι Κρητικών φορέων και Σωματείων από τον Επιστημονικό & Επιχειρηματικό κόσμο παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα της Κρητικής διατροφής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v