Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Δυο νέες επιλογές για τις προθεσμιακές καταθέσεις

Την δυνατότητα επιπλέον ευρώ μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή αλλά και την δυνατότητα παροχών υγείας για έναν χρόνο προσφέρουν οι προθεσμιακές καταθέσεις στην τράπεζα.

Eurobank: Δυο νέες επιλογές για τις προθεσμιακές καταθέσεις

Διευρύνοντας τις επιλογές και τα οφέλη για τους πελάτες που της εμπιστεύονται τις καταθέσεις τους, η Eurobank ενέταξε δύο νέες επιλογές στη γκάμα των Προθεσμιακών της καταθέσεων, κάτω από την πλατφόρμα «Ο δικός μου ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΣ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον προθεσμιακό τους λογαριασμό όπως ακριβώς επιθυμούν, βάσει των προσωπικών τους αναγκών και προτεραιοτήτων και να επιλέξουν τον τρόπο που θα κερδίζουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, Ανώτατος Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Eurobank, «σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η Eurobank απαντά με δύο λύσεις στην ανάγκη των καταθετών για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος από την σχέση τους με την Τράπεζα στην οποία εμπιστεύονται τα χρήματά τους.

Εστιάσαμε σε τομείς που θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικούς για τους πελάτες μας και για την ελληνική οικογένεια. Καλύπτουμε τις καθημερινές αγορές τους, προσφέροντας παροχές υγείας, δίνοντας δωρεάν για 1 χρόνο ένα ειδικά σχεδιασμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα, ή, εναλλακτικά, προσφέρουμε επιπλέον ευρώ μέσω του προγράμματος Επιστροφή στην πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα».

Με το πρόγραμμα «Ο δικός μου ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΣ» της Eurobank οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν μέσα από ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν. Ενδεικτικά: επιλογή συχνότητας απόδοσης τόκων, με δυνατότητα ακόμα και μηνιαίας πίστωσης τόκων για τη δημιουργία τακτικού εισοδήματος, ελεύθερη πρόσβαση στο κεφάλαιο - οποτεδήποτε χωρίς καμία επιβάρυνση, αυτόματη ανανέωση κεφαλαίου, και επιπλέον, σε συγκεκριμένους συνδυασμούς, μπορούν ανάλογα με το ύψος της κατάθεσης να αυξήσουν το όφελός τους, έχοντας τις εξής επιλογές:

• Παροχές υγείας μέσω του ασφαλιστικού προγράμματος Ζωή & Υγεία, το οποίο προσφέρεται δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο, ή, εναλλακτικά,

• Έως και €200 επιπλέον μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή των καρτών Eurobank

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v