Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ελίν χρυσός χορηγός του Mediterranean Yacht Show

Η ελίν δραστηριοποιείται στην παροχή καυσίμων και λιπαντικών για τον θαλάσσιο τουρισμό μέσω 135 παράκτιων πρατηρίων αλλά και σταθμών εφοδιασμού στις μαρίνες Φλοίσβου, Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου.

Η ελίν χρυσός χορηγός του Mediterranean Yacht Show

Η ελίν (ΕΛΙΝΟΙΛ) ήταν και το 2015 ο χρυσός χορηγός στην έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής Mediterranean Yacht Show, που διεξήχθη από τις 2 ως τις 6 Μαΐου στο Ναύπλιο.

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (G.Y.A.) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, είναι μια από τις σημαντικότερες που γίνονται στη Μεσόγειο για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια από τις πιο προσοδοφόρες κατηγορίες τουρισμού αφού έλκει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος και πρόσωπα με μεγάλη διεθνή αναγνωρισιμότητα, αποφέροντας σημαντικά έσοδα αλλά και άμεση διαφήμιση για την Ελλάδα.

Πάνω από 60 σκάφη αναψυχής που συμμετείχαν στην έκθεση, πολλά από τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού, αλλά τράβηξαν και τα βλέμματα πληθώρας επισκεπτών που βρίσκονταν στην πόλη.

Σημειώνεται ότι η ελίν μέσω 135 παράκτιων πρατηρίων αλλά και των σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που διαθέτει στις μαρίνες Φλοίσβου, Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου, προσφέρει μέσω των υπηρεσιών ελίν yachting πληθώρα επιλογών σε κάθε καπετάνιο που θέλει να προμηθευτεί καύσιμα για το ταξίδι του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v