Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον της Centric για τα VLTs

Την πιθανότητα να συμμετάσχει στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ για την παραχώρηση των 18.500 VLTs εξετάζει η διοίκηση της εταιρείας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ενδιαφέρον της Centric για τα VLTs

O όμιλος Centric Συμμετοχών ανακοινώνει ότι εξετάζει την πιθανότητα να συμμετέχει στο διεθνή διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των 18.500 παιγνιόμηχανημάτων (VLTs). Υπενθυμίζεται ότι η σχετική νομοθεσία προβλέπει τη λειτουργία συνολικά 35.000 τερματικών εκ των οποίων τα 16.500 θα αναπτυχθούν μέσω αυτονόμου δικτύου του ΟΠΑΠ ενώ το δικαίωμα εκμετάλλευσης των υπολοίπων 18.500 θα εκχωρηθεί σε ενδιαφερόμενους συνεργάτες μέσω ανοικτού διαγωνισμού.

Η Centric συμμετείχε στην πρώτη φάση της διαδικασίας εκδηλώνοντας το αρχικό ενδιαφέρον της. Στόχος της φάσης αυτής είναι να διευρυνθεί το ενδιαφέρον των επιχειρηματικών φορέων όπως και να κατατεθούν προτάσεις από τους παραχωρησιούχους αναφορικά με την λειτουργία της αγοράς. Ο διαγωνισμός εκτιμάται ότι θα λάβει χώρα τις αρχές του Ιουλίου του 2015. Η Centric θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε σχετική εξέλιξη.

Η εταιρεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξετάζει την πιθανότητα της συμμετοχής της είτε αυτόνομα ή σε συνεργασία με άλλους παραχωρησιούχους. Η επιχειρηματική κίνηση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της CENTRIC να επεκτείνει τους άξονες δραστηριότητες της κάνοντας χρήση της συσσωρευμένης εμπειρίας και υψηλής τεχνογνωσίας του δυναμικού της.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v