Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γ.Σ. της Ελινόιλ

Πρόγραμμα αγορά ιδίων μετοχών ποσοστού έως 5% του μετοχικού κεφαλαίου ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της Ελινόιλ που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Το εύρος της τιμής αγοράς ορίστηκε από 0,50 έως 2 ευρώ.

Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γ.Σ. της Ελινόιλ
Η Ελινόιλ ανακοινώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25/6/2015 και στην οποία παρέστησαν νόμιμα 6 μέτοχοι εκπροσωπούντες 16.710.232 μετοχές, ήτοι ποσοστό 70,13% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ενέκρινε με πλειοψηφία 100% των παριστάμενων και εκπροσωπούμενων μετοχών την έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει σήμερα.

Ειδικότερα προτείνει την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι το 5% των υφιστάμενων μετοχών της εταιρίας (σήμερα 23.828.130), ήτοι την αγορά με βάση τους σημερινούς ως άνω αριθμούς μέχρι 1.191.406 ιδίων μετοχών κατ' ανώτατο όριο (του εν λόγω απόλυτου αριθμού μεταβληθησομένου αναλόγως, σε περίπτωση εταιρικών γεγονότων κατά τη διάρκεια του προγράμματος που έχουν ως συνέπεια την μεταβολή του αριθμού των μετοχών της εταιρίας), με εύρος τιμής αγοράς ανά μετοχή από 0,50 ευρώ (κατώτατο όριο) έως 2 ευρώ (ανώτατο όριο) και χρονική διάρκεια του προγράμματος αγορών η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 24 μήνες με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2015.

Επίσης ενέκρινε την παροχή των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρίας για την εφαρμογή του ως άνω προγράμματος, εντός του καθορισθέντος από αυτή πλαισίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v