Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΓΕΙΑ: Επιβεβαιώνει για συνεργασία με Allianz

Διευκρινίσεις αναφορικά με συμβάσεις με ασφαλιστικές εταιρίες, διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών και συγκρίσεις οικονομικών μεγεθών παραθέτει σε ανακοίνωσή του το ΥΓΕΙΑ, επιβεβαιώνοντας συνεργασία με την Allianz, όπως πρόσφατα είχε γράψει το euro2day.gr.

ΥΓΕΙΑ: Επιβεβαιώνει για συνεργασία με Allianz
Διευκρινίσεις αναφορικά με συμβάσεις με ασφαλιστικές εταιρίες, διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών και συγκρίσεις οικονομικών μεγεθών παραθέτει σε ανακοίνωσή του το ΥΓΕΙΑ, επιβεβαιώνοντας συνεργασία με την Allianz, όπως πρόσφατα είχε γράψει το euro2day.gr.

Aναλυτικότερα, επισημαίνει ότι πράγματι υπέγραψε πρόσφατα (16 Ιουλίου 2007) σύμβαση με την εταιρία Allianz και από τα τέλη Ιουλίου εξυπηρετούνται όλοι οι ασφαλισμένοι του της εν λόγω εταιρίας.

Επίσης, μεταξύ των συνεργιών που έχουν αποφασίσει να υλοποιήσουν οι εταιρίες ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ, είναι και όσες αφορούν στις προμήθειες των υλικών. Με γνώμονα τη μείωση του κόστους προμηθειών και την εξασφάλιση καλύτερων οικονομικών αποδόσεων για τις εταιρίες αλλά και την εξασφάλιση καλύτερων τιμών για τους νοσηλευόμενους σε αυτές, η επιτροπή συνεργιών των εταιριών ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ έχει αποφασίσει να ενοποιήσει τις προμήθειες.

Κορύφωση αυτών των προσπαθειών θα είναι η διενέργεια ανοιχτής πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συνεργασία με όλες τις εταιρίες προμήθειας ειδών και παροχής υπηρεσιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εισφοράς των μετοχών σε είδος του ΜΗΤΕΡΑ και ανταλλαγής αυτών με μετοχές του ΥΓΕΙΑ.

Τέλος, αναφορικά με διάφορα οικονομικά μεγέθη και σχόλια που αναφέρονται στα δημοσιεύματα περί μείωσης ορισμένων δαπανών, όπως π.χ. των εξόδων διοίκησης της εταιρίας και του ομίλου ή της αύξησης των περιθωρίων κέρδους, είναι στοιχεία που προκύπτουν από τις δημοσιεύσεις των οικονομικών καταστάσεων και από το ετήσιο ενημερωτικό δελτίο της προηγούμενης χρήσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο