Η WorldVentures, μία Εταιρεία με Θετική Επιρροή σε Κοινότητες ανά το Παγκόσμιο

«Το να αναγνωρίζεσαι ως ηγέτης ανάμεσα σε άλλα κορυφαία ονόματα απευθείας πωλήσεων, είναι αξιοθαύμαστο,» είπε ο Συνιδρυτής και Οραματιστής της WorldVentures, Wayne Nugent. Advertorial.

Η WorldVentures, μία Εταιρεία με Θετική Επιρροή σε Κοινότητες ανά το Παγκόσμιο

[ADVERTORIAL]

Η WorldVentures™, η κορυφαία εταιρεία απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών, έχει ως αποστολή να βοηθάει τον κόσμο να απολαμβάνει περισσότερη διασκέδαση, ελευθερία και ολοκλήρωση στη ζωή του και να παρέχει στα μέλη της διακοπές ανώτερης ποιότητας σε μειωμένες τιμές.

Η WorldVentures™ συνδυάζει τη δύναμη του Διαδικτύου με την ισχύ της βιομηχανίας των απευθείας πωλήσεων για να προωθήσει τα DreamTrips Memberships.

Η εταιρεία κατατάχθηκε 47η στη λίστα Global 100 του 2015 του περιοδικού Direct Selling News (από τη θέση 67 της λίστας του 2014). Από το 2010, η Global 100 έχει γιορτάσει τις πιο αποτελεσματικές παγκοσμίως εταιρείες απευθείας πωλήσεων βάση του κύκλου εργασιών τους , της προηγούμενης χρονιάς.

«Το να αναγνωρίζεσαι ως ηγέτης ανάμεσα σε άλλα κορυφαία ονόματα απευθείας πωλήσεων, είναι αξιοθαύμαστο," είπε ο Συνιδρυτής και Οραματιστής της WorldVentures, Wayne Nugent. Προσδοκούμε τη σταθερή επιτυχία και τη θετική επιρροή σε περισσότερες ζωές σε όλο τον κόσμο».

Για να υλοποιήσει την θεμελιώδη της αξία, που είναι το Ενδιαφέρον και η Συνεισφορά, η εταιρεία ίδρυσε το 2010 το WorldVentures Foundation με κύριο σκοπό την παροχή θετικών παγκόσμιων αλλαγών για παιδιά.

Μέσω του WorldVentures Foundation, οι Αντιπρόσωποι της WorldVentures™ και τα Μέλη των DreamTrips έχουν πολλαπλές ευκαιρίες να υπηρετήσουν και να εγκαθιδρύσουν βιώσιμες οικονομικές και περιβαλλοντικές λύσεις μέσα σε παγκόσμιες κοινότητες.

Μια ευκαιρία είναι η συμμετοχή σε μία Ημέρα Εθελοντισμού, οργανωμένη για τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους της οποίας προηγείται ένα εταιρικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στην εκάστοτε τοπική κοινότητα. Άλλες ευκαιρίες οργανώνονται σε τοπικές κοινότητες από Αντιπροσώπους και Μέλη των DreamTrips. Μέσα σε αυτό το πνεύμα της ανιδιοτελής προσφοράς, Αντιπρόσωποι, Μέλη και φίλοι στην Ελλάδα ένωσαν πρόσφατα τις δυνάμεις τους σε μία Ημέρα Εθελοντισμού για να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά, με σκοπό την πώληση τους σε Χριστουγεννιάτικα παζαράκια και στόχο τη συλλογή χρημάτων για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. 

Το WorldVentures Foundation πρωτοπορεί και στο αναπτυσσόμενο πεδίο του VolunTourism (Εθελοντικού Τουρισμού), δηλαδή διακοπών με κοινωνικό σκοπό. Από το 2010, το ίδρυμα έχει οργανώσει πολλά ταξίδια καλής θέλησης σε απομακρυσμένες τοποθεσίες στην Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία με στόχο τη βοήθεια των πιο ευάλωτων ανθρώπων ανάμεσα μας, των παιδιών.

Χρησιμοποιώντας το μοντέλο του VolunTourism, το ίδρυμα δημιουργεί ευκαιρίες για άτομα, οικογένειες και ομάδες να υπηρετήσουν τις ανάγκες των παιδιών παγκοσμίως, εδραιώνοντας μια κληρονομιά βιώσιμης υπηρεσίας.

Σχετικά με την WorldVentures

Η WorldVentures Marketing, LLC είναι η κορυφαία διεθνής εταιρεία απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών και βοηθάει τον κόσμο να απολαμβάνει περισσότερη διασκέδαση, ελευθερία και ολοκλήρωση στη ζωή του, παρέχοντας τα DreamTrips™ memberships, που περιλαμβάνουν διακοπές ανώτερης ποιότητας σε μειωμένες τιμές.

Η WorldVentures είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Plano του Τέξας, με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη σε 30 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.worldventures.com. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v