Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Εξαγορά διαγνωστικού κέντρου Κοζάνης

Στην εξαγορά του 21% του Διαγνωστικού Κέντρου Ιπποκράτης Κοζάνης, έναντι τιμήματος 525.000 ευρώ, προχώρησε η εταιρία Euromedica. Επίσης, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ιατρικές μονάδες στους νομούς Καστοριάς και Γρεβενών.

Euromedica: Εξαγορά διαγνωστικού κέντρου Κοζάνης
Στην εξαγορά του 21% του Διαγνωστικού Κέντρου Ιπποκράτης Κοζάνης, έναντι τιμήματος 525.000 ευρώ, προχώρησε η εταιρία Euromedica.

Πρόκειται για ένα πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο που διαθέτει αξονικό τομογράφο, μαγνητικό τομογράφο, μικροβιολογικό εργαστήριο και λειτουργεί σε μισθωμένο ακίνητο στην Κοζάνη.

Με τη νέα εξαγορά, διευρύνεται η παρουσία της EUROMEDICA στη Δυτική Μακεδονία με δύο κλινικές στην Κοζάνη και το ανωτέρω Διαγνωστικό Κέντρο, με Διαγνωστικό Κέντρο στην Πτολεμαϊδα και με παρουσία στο Νυμφαίο, όπου σχεδιάζεται η δημιουργία κέντρου υγιεινής, ευεξίας και αποκατάστασης.

Επιπλέον, η EUROMEDICA A.E. βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ιατρικές μονάδες στους νομούς Καστοριάς και Γρεβενών.

Όπως επισημαίνεται, πανελλαδικά, με την ανωτέρω εξαγορά, η EUROMEDICA ανεβάζει τον αριθμό του δικτύου της πρωτοβάθμιας υγείας σε 31 κέντρα, 13 από τα οποία βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής (ένα από αυτά θα ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία του), 5 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο και από ένα σε Λάρισα, Πτολεμαϊδα, Σέρρες, Κόρινθο, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα και Κοζάνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v