Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Intrasoft με Επιτρόπους της ΕΕ μέσω του Digital Advisory Council

Ο στόχος της συνάντησης είναι να συζητηθούν πως συγκεκριμένες πτυχές του Ευρωπαϊκού πολιτικού περιβάλλοντος θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στις εταιρίες-μέλη του DIGITALEUROPE

Συνάντηση Intrasoft με Επιτρόπους της ΕΕ μέσω του Digital Advisory Council
O κ. Αθανάσιος Κωτσής, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Intrasoft International και Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΣΕΠΕ, συμμετέχει στο Digital Advisory Council του DIGITALEUROPE, του οργανισμού που διαμορφώνει το πανευρωπαϊκό όραμα για την ψηφιακή Ευρώπη. Στο Digital Advisory Council συμμετέχουν συνολικά 30 μέλη, σε επίπεδο ανωτάτων στελεχών, από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας, ευρωπαϊκές και πολυεθνικές όπως SAP, CISCO, MICROSOFT, IBM, Google, NOKIA, κλπ.

Ο DIGITALEUROPE αποτελεί τον μοναδικό σύνδεσμο για τις ψηφιακές βιομηχανίες στην Ευρώπη. Μέλη του είναι 60 πολυεθνικές επιχειρήσεις και 40 εθνικοί σύνδεσμοι με περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις-μέλη στην Ευρώπη. Ο DIGITALEUROPE αντιπροσωπεύει την απάντηση των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην πρόκληση της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, για την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, τον εκσυγχρονισμό των δημόσιων υπηρεσιών και τη δημιουργία θέσεων εργασίας υψηλής κατάρτισης.

Το Digital Advisory Council, ο επιχειρησιακός βραχίονας του DIGITALEUROPE, είναι το συμβούλιο επιλεγμένων ανωτάτων στελεχών εταιρειών τεχνολογίας. Ο ρόλος του συμβουλίου αυτού είναι εκτελεστικός και σε αυτό το πλαίσιο οργανώνει συναντήσεις με ευρωπαϊκούς φορείς, θεσμούς και decision-makers, με σκοπό να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος, το οποίο θα προάγει την καινοτομία στην τεχνολογία αλλά και τον ανταγωνισμό.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση του Digital Advisory Council είναι στις 11 Φεβρουαρίου με τον κ. Andrus Ansip, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και με τους Επιτρόπους κ. Günther H. Oettinger, Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας και την κα. Věra Jourová, Επίτροπο Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των φύλων. Ο στόχος της συνάντησης είναι να συζητηθούν πως συγκεκριμένες πτυχές του Ευρωπαϊκού πολιτικού περιβάλλοντος θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στις εταιρίες-μέλη του DIGITALEUROPE, βοηθώντας ταυτόχρονα την ευρύτερη Ευρωπαϊκή οικονομία να αναπτυχθεί, να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και να βελτιώσει τόσο τις δημόσιες υπηρεσίες, όσο και τη ζωή των πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v