Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tην κατασκευή νοσοκομείου στην πΓΔΜ ανέλαβε η Intrakat

Η νοσοκομειακή μονάδα, συνολικής έκτασης 26.000 τ.μ. περίπου, θα είναι δυναμικότητας 350 κλινών, θα κατασκευαστεί στην πόλη Shtip, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 29,2 εκατ. ευρώ.

Tην κατασκευή νοσοκομείου στην πΓΔΜ ανέλαβε η Intrakat

Σύμβαση προϋπολογισμού 29,2 εκατ. ευρώ υπέγραψε πρόσφατα η Intrakat με το υπουργείο Υγείας της πΓΔΜ για την κατασκευή νοσοκομειακής μονάδας στην πόλη Shtip.

Η νοσοκομειακή μονάδα, συνολικής έκτασης 26.000 τ.μ. περίπου, θα είναι δυναμικότητας 350 κλινών.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατεδάφιση των υφισταμένων παλαιών κτιρίων, τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, την κατασκευή των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων, την αναβάθμιση και επέκταση του υπάρχοντος εσωτερικού οδικού δικτύου, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στάθμευσης και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intrakat, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Η Intrakat αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει έχοντας εκτελέσει πολυάριθμα νοσοκομειακά έργα, συνεχίζει να διευρύνει τις διεθνείς της δραστηριότητες, αναλαμβάνοντας έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εκάστοτε χώρας και την ποιότητα ζωής των πολιτών της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v