Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Στις 15/3 τα αποτελέσματα 2015

Τα αποτελέσματα του δ΄ τριμήνου 2015 επρόκειτο απόψε μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του ΧΑ. Αυτό δεν έγινε λόγω της απόφασης να συμπέσει η ανακοίνωσή τους με τη δημοσίευση των αναλυτικών οικονομικών καταστάσεων.

Εθνική: Στις 15/3 τα αποτελέσματα 2015

Την μετάθεση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων 2015 για την Τρίτη 15 Μαρτίου αποφάσισε η Εθνική Τράπεζα, ώστε να συμπέσουν με την δημοσίευση των αναλυτικών οικονομικών καταστάσεων της απελθούσης χρήσης.

Τα αποτελέσματα του δ΄ τριμήνου 2015 επρόκειτο να ανακοινωθούν, σύμφωνα με το οικονομικό ημερόλογιο της τράπεζας, απόψε μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, κάτι που δεν έγινε λόγω της απόφασης να συμπέσει η ανακοίνωσή τους με τη δημοσίευση των αναλυτικών οικονομικών καταστάσεων.

Με δεδομένο ότι για τη δημοσίευση αναλυτικών οικονομικών καταστάσεων χρειάζεται να συνεδριάσει προηγουμένως το ΔΣ, κάτι που απαιτεί χρόνο τριών (εργάσιμων) ημερών, η κοντινότερη πρώτη ημερομηνία είναι η Τρίτη 15η Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας

Σε συνέχεια της από 29/2/2016 σχετικής ανακοίνωσης, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, η ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2015 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 08:00, ώρα Ελλάδος, ημερομηνία ολοκλήρωσης όλων των απαιτούμενων εγκριτικών διαδικασιών από το Διοικητικό Συμβούλιο και τις αρμόδιες Επιτροπές, στο πλαίσιο εφαρμογής των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης.

Θα ακολουθήσει κλήση τηλεδιάσκεψης την ίδια ημέρα στις 14:00 ώρα Ελλάδος (12:00 GMT), για την παρουσίαση και συζήτηση των αποτελεσμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v