Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο εξωστρέφειας στην Intracom Defense

Το ποσοστό εξαγωγών της IDE ξεπέρασε το 99% τα τελευταία χρόνια, ενώ την ίδια περίοδο η εταiρία έχει αναθέσει άνω του 40% των εργασιών των υπογεγραμμένων συμβάσεών της σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις για υλοποίηση εγχώριου υποκατασκευαστικού έργου

Βραβείο εξωστρέφειας στην Intracom Defense

Μια ακόμη σημαντική επιβράβευση έλαβε η Intracom Defense Electronics (IDE), η οποία στο πλαίσιο της εκδήλωσης "ACTIVE GREECE - AWARDS 2016" που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στον ΟΛΠ απέσπασε το βραβείο «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ».

Με τη διάκριση αυτή η IDE επιβραβεύτηκε για το μεγάλο ποσοστό εξαγωγών που ξεπέρασε το 99% τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση για την IDE, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα αυτά πραγματοποιήθηκαν εν μέσω αντίξοων διεθνών οικονομικών συνθηκών.

Την ίδια περίοδο η IDE έχει αναθέσει περισσότερο από 40% των εργασιών των υπογεγραμμένων συμβάσεών της σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις, για υλοποίηση εγχώριου υποκατασκευαστικού έργου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γεώργιος Σταθάκης, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, της επιχειρηματικής κοινότητας, ξένων πρεσβειών, επιμελητηρίων και συλλογικών φορέων καθώς και των ΜΜΕ.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της IDE κ. Γεώργιος Τρουλλινός, ο οποίος δήλωσε σχετικά : «Είναι τιμητική και ταυτόχρονα σημαντική η βράβευση της IDE για την εξωστρέφειά της σε μια περίοδο της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα και αστάθεια. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη στρατηγική μας καθώς αποτελεί ηθική αναγνώριση της δουλειάς των εργαζομένων μας αλλά και της προσήλωσής μας στην ποιότητα, στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v