Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μάρης: Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία Φιλιππόπουλου για το Mega

Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε., υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της 24ΜΕDIA Δημήτρης Μάρης.

Μάρης: Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία Φιλιππόπουλου για το Mega
Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου, αναφέρει ο πρόεδρος της 24MEDIA κ. Δημήτρης Μάρης.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης...

Η επένδυση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA. Η ανεξαρτησία αυτών των επιλογών την έχει καταστήσει κυρίαρχη στην αγορά των ψηφιακών Μέσων.

Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει τον δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου.

Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωσή τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ -που είναι αναγκαία και έχει καθυστερήσει.

Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε.

Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan).

Δημήτρης Μάρης
Πρόεδρος, 24MEDIA

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v