Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσό βραβείο για τη LAMDA Flisvos Marina στα Tourism Awards

Η εταιρία απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Facilities Excellence.

Χρυσό βραβείο για τη LAMDA Flisvos Marina στα Tourism Awards
Στο πλαίσιο των Tourism Awards 2016 απονεμήθηκε στη LAMDA Flisvos Marina το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Facilities Excellence.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ουσιαστική επιβεβαίωση της προσπάθειας που καταβάλλει η LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών.

Όπως σημειώνεται, όραμα της LAMDA Flisvos Marina είναι η καθιέρωσή της ως του ιδανικότερου προορισμού για σκάφη αναψυχής και πολυτελείς θαλαμηγούς στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η ανάδειξη των χώρων αναψυχής, εστίασης και εμπορικών καταστημάτων της ως σημείου αναφοράς ακόμη και για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Από την έναρξη λειτουργίας της, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα θέτει ως απόλυτες προϋποθέσεις τις ποιοτικές υπηρεσίες και την ασφάλεια.

Σύμφωνα με την εταιρία, η επιτυχής λειτουργία αλλά και η εμπιστοσύνη του κοινού αποδεικνύεται από την υψηλή επισκεψιμότητα των εγκαταστάσεών της, στοιχείο που αποτελεί παρακαταθήκη για την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v