Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Εξαγορά ποσοστού σε δύο εταιρίες

H Euromedica ανακοινώνει ότι προχώρησε στις 12/10/07 σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας και προσυμφωνίας για την εξαγορά του 49% των μετοχών της ”ΙΩΝΙΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ”, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του euro2day.gr Επίσης, απέκτησε το 49% και της Ιωνία Νεφρολογική και ετοιμάζει διαγνωστικό κέντρο στο Φάληρο.

Euromedica: Εξαγορά ποσοστού σε δύο εταιρίες
H Euromedica ανακοινώνει ότι προχώρησε στις 12/10/07 σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας και προσυμφωνίας για την εξαγορά του 49% των μετοχών της ”ΙΩΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚH”, που λειτουργεί διαγνωστικό εργαστήριο στην Ελευσίνα, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του euro2day.gr

Το συγκεκριμένο Πολυϊατρείο, παράλληλα διατηρεί τον έλεγχο της εταιρίας ”ΜΕΓΑΡΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ”, η οποία λειτουργεί Διαγνωστικό Εργαστήριο (απεικονίσεων βιοπαθολογίας κ.λπ.) στα Μέγαρα, έναντι ποσού 4.295.000 ευρώ.

Παράλληλα, η εταιρία προχώρησε σε προσυμφωνία εξαγοράς ποσοστού 49% της ”ΙΩΝΙΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ”, έναντι ποσού 204.000 ευρώ και συμφώνησε ότι θα αποκτήσει ένα ακίνητο 772 τ.μ. στη Μαγούλα Αττικής, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της εταιρίας αυτής, έναντι ποσού 100.000 ευρώ.

Επιπλέον, η εταιρία Euromedica προγραμματίζει την ανάπτυξη διαγνωστικού κέντρου και στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, είτε σε ιδιόκτητο είτε σε μισθωμένο ακίνητο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v