Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δορυφορικά μισθωμένα κυκλώματα για επιχειρήσεις από τη Forthnet

Οι υπηρεσίες που υποστηρίζονται μέσω Forthnet Business-SAT είναι τηλεφωνία (PRI και SIP Trunk), Internet, MPLS VPN και Lan-to-Lan.

Δορυφορικά μισθωμένα κυκλώματα για επιχειρήσεις από τη Forthnet

H Forthnet, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες των εταιρικών πελατών της για ευελιξία και υψηλή διαθεσιμότητα υπηρεσιών, ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της οικογένειας υπηρεσιών Fοrthnet Business-SAT, η οποία παρέχει μισθωμένα δορυφορικά κυκλώματα ειδικά για εταιρικούς πελάτες.

Οπως αναφέρει η εταιρία, οι λύσεις αυτές είναι ιδανικές για πελάτες που επιθυμούν 100% διαθεσιμότητα υπηρεσιών με τη χρήση εφεδρικού μισθωμένου κυκλώματος με εναλλακτικό φυσικό μέσο.

Η οικογένεια υπηρεσιών Fοrthnet Business-SAT παρέχει εγγυημένη ελάχιστη χωρητικότητα (CIR) προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε υλοποίησης, χωρίς περιορισμό όγκου στη μεταφορά δεδομένων. Ταυτόχρονα επιτρέπει τη δρομολόγηση των δικτύων των πελατών (LAN) και τη χρήση της μισθωμένης χωρητικότητας από διαφορετικά γεωγραφικά σημεία, καθιστώντας την ιδανική λύση για πελάτες με μεγάλο αριθμό σημείων στα οποία θέλουν να διασφαλίσουν 100% αδιάλειπτη λειτουργία.

Η οικογένεια λύσεων Fοrthnet Business-SAT εντάσσεται στην τεχνική υποστήριξη εταιρικών πελατών Fοrthnet Platinum Support, που προσφέρει υψηλής διαθεσιμότητας υποστήριξη από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Οι υπηρεσίες που υποστηρίζονται μέσω Fοrthnet Business-SAT είναι τηλεφωνία (PRI και SIP Trunk), Internet, MPLS VPN και Lan-to-Lan. Οπως επισημαίνει η Forthnet, η συγκεκριμένη επιλογή κυκλώματος είναι ιδανική λύση για απομακρυσμένες περιοχές χωρίς τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, για γρήγορη υλοποίηση έργων, καθώς και για άμεση αντιμετώπιση καλωδιακών βλαβών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v