Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FG Europe: Τι διευκρινίζει για την εμπλοκή του Γ. Φειδάκη στα Panama Papers

Η εταιρεία Golden Gate Investments Assets Inc. με έδρα στην Τορτόλα των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, που αναφέρεται ως συνδεόμενη με τον κ. Γεώργιο Φειδάκη, είχε συσταθεί το 2006 προκειμένου να συμμετάσχει σε Αμοιβαία Κεφάλαια Επιχειρηματικών Συμμετοχών. Παρέμεινε σε λειτουργία μέχρι το 2015.

FG Europe: Τι διευκρινίζει για την εμπλοκή του Γ. Φειδάκη στα Panama Papers
Σχετικά με την αναφορά στη λίστα των PANAMA PAPERS του ονόματος του βασικού μετόχου και Προέδρου της Εταιρείας F.G. EUROPE A.E. κ. Γεωργίου Φειδάκη, η εταιρία διευκρινίζει τα εξής :

Η εταιρεία Golden Gate Investments Assets Inc. με έδρα στην Τορτόλα των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, που αναφέρεται ως συνδεόμενη με τον κ. Γεώργιο Φειδάκη, είχε συσταθεί το έτος 2006 προκειμένου να συμμετάσχει σε Αμοιβαία Κεφάλαια Επιχειρηματικών Συμμετοχών (Α.Κ.Ε.Σ.), από κοινού με την εταιρεία «Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας» (ΤΑΝΕΟ), η οποία υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομίας, κατά τους κανόνες της σχετικής νομοθεσίας. Η συμμετοχή αυτή είχε γνωστοποιηθεί δια του Τύπου.

Σκοπός των Α.Κ.Ε.Σ. ήταν η επένδυση αποκλειστικά στην Ελλάδα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η εν λόγω εταιρεία παρέμεινε σε λειτουργία μέχρι το 2015 οπότε και υπεγράφη η λύση του τελευταίου Α.Κ.Ε.Σ. στο οποίο συμμετείχε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v