Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Την έκδοση ομολογιακών δανείων έως 5 εκατ. ευρώ και την παροχή εταιρικής εγγύησής υπέρ θυγατρικών εταιρειών, καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Τεχνικής Ολυμπιακής.

Τεχνική Ολυμπιακή: Στις 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Τεχνική Ολυμπιακή στις 29 Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00πμ στον Άλιμο, Σολωμού 20, στα γραφεία της εταιρείας.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων σε εταιρική και ενοποιημένη βάση της χρήσης 2015 και της σχετικής εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου ως και της εκθέσεως ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή.

*Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2015 σε εταιρική και ενοποιημένη βάση.

*Επικύρωση του συνόλου των ληφθεισών αποφάσεων του Δ.Σ. και ιδίως αυτών που αφορούν στις εκτιμήσεις της αξίας των ακινήτων του Ομίλου κατά τη λήξη της κλειομένης χρήσης, καθώς και της από 17/3/2016 απόφασής του με την οποία εγκρίθηκε η παροχή εταιρικής εγγύησης της εταιρείας προς τον Όμιλο της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε. υπέρ της θυγατρικής εταιρίας «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» για την κάλυψη από τον Όμιλο της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε. του προς έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου της θυγατρικής και έγκριση των σχετικών διαχειριστικών πράξεων ως και των πράξεων εκπροσώπησης.

*Εκλογή εταιρείας ορκωτών ελεγκτών λογιστών, μέλους του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων ως και την έκδοση του αντίστοιχου φορολογικού πιστοποιητικού για την τρέχουσα εταιρική χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής τους, βάσει της σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου κατ' άρθρο 37 Ν. 3693/2008.

*Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

*Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 Ν. 3693/2008.

*Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 Κ.Ν 2190/1920 όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 άρθρου 32 Ν. 3604/2007, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή και σε διευθυντές αυτής που συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στη διεύθυνση της εταιρείας να ενεργούν, για δικό τους λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, πράξεις που υπάγονται σε κάποιον από τους σκοπούς που επιδιώκει η εταιρεία και να μετέχουν ως ομόρρυθμοι εταίροι σε εταιρείες που επιδιώκουν τέτοιους σκοπούς.

*Έγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2015 καθώς και προέγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για την οικονομική χρήση 2016, βάσει της διάταξης του άρθρου 24 παρ. 2 του K.N. 2190/1920.

*Ειδική έγκριση, κατ' άρθρο 23Α παρ.2 Κ.Ν 2190/1920, για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ αφενός της εταιρείας και των θυγατρικών της και αφετέρου των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των προσώπων που ασκούν έλεγχο επί της εταιρείας, των συζύγων και των συγγενών των προσώπων αυτών εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι του τρίτου βαθμού, καθώς και των νομικών προσώπων που ελέγχονται από τους ανωτέρω.

*Ειδική έγκριση για την παροχή εταιρικής εγγύησής της υπέρ θυγατρικών εταιρειών, κατ' άρθρο 23α παρ. 1β & 5 Κ.Ν. 2190/1920.

*Έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων μέχρι ποσού ευρώ πέντε εκατομμυρίων κατ' άρθρο 1 § 2 Ν. 3156/2003 και παροχή εξουσιοδότησης στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή τους.

*Έγκριση τροποποίησης του άρθρου 13 του καταστατικού της εταιρείας για την δυνατότητα εκλογής περισσοτέρων του ενός Αντιπροέδρων και Γενικών Διευθυντών.

*Διερεύνηση μεταβίβασης ζημιογόνων μέχρι τώρα δραστηριοτήτων εταιρειών ή κλάδων αυτών του Ομίλου.

*Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v