Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσή διάκριση της Intrasoft στα BITE Awards 2016

Η εταιρία διακρίθηκε για το έργο του Δημόσιου Τομέα «Ψηφιοποίηση Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και Παροχών», το οποίο αφορά τη διαχείριση της ασφαλιστικής νομοθεσίας που διέπει το σύνολο των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) στην Ελλάδα.

Χρυσή διάκριση της Intrasoft στα BITE Awards 2016

Η Intrasoft International βραβεύθηκε πρόσφατα με το Χρυσό Βραβείο Business IT Excellence (BITE), για το έργο του Δημοσίου Τομέα «Ψηφιοποίηση Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και Παροχών».

Ειδικότερα, η εταιρία βραβεύθηκε στην κατηγορία «Εξωστρεφή Πληροφοριακά Συστήματα & Διαδικτυακές Εφαρμογές/Υπηρεσίες» όπου διακρίνονται έργα πληροφορικής του Δημοσίου Τομέα άλλα και πρωτοβουλίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης/ψηφιακής στρατηγικής που έχουν στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, την καλυτέρευση των λειτουργιών των δημοσίων οργανισμών και την ενδυνάμωση της δημοκρατίας.

Αντικείμενο του έργου ήταν η δημιουργία ενός Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) που θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία διαχείρισης της ασφαλιστικής νομοθεσίας που διέπει το σύνολο των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) στην Ελλάδα και αφορά όλες τις λειτουργικές τους περιοχές. Ο δικτυακός τόπος που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου, λειτουργεί παραγωγικά από τα τέλη του 2015 και προσφέρει πρόσβαση στην ασφαλιστική νομοθεσία με σενάρια, διαδραστικές «συνεντεύξεις» για προσωποποιημένη πληροφορία, forum χρηστών και έξυπνη αναζήτηση στην νομοθεσία.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες που παρέχει η διαδικτυακή πύλη http://nomothesiafka.idika.gr περιλαμβάνουν: Υπηρεσίες Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και Διαδραστικών Συνεντεύξεων, όπου το σύστημα έχει την ικανότητα να θέτει τις «κατάλληλες» ερωτήσεις στο χρήστη, για συγκεκριμένο θέμα, ώστε να μπορεί από αυτές να παράγει ασφαλή συμπεράσματα. Επιπρόσθετα, η διαδικτυακή πύλη παρέχει Υπηρεσίες Κέντρου Ενημέρωσης, οι οποίες περιλαμβάνουν ενημέρωση και πληροφόρηση των χρηστών του portal, όπως προφίλ και τρέχοντα έργα του Φορέα, δελτία τύπου, εκδηλώσεις, επικαιροποιημένες ενέργειες και αποφάσεις. Επίσης, οι δυνατότητες αναζήτησης μπορούν να εκτείνονται σε όλο το εύρος της πύλης ή και να εστιάζουν σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα/υπηρεσία ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες των επιμέρους χρηστών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο έχει ήδη συνεισφέρει στην αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών για πληροφόρηση και ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων και παρέχει στους πολίτες καλύτερης ποιότητας πληροφόρηση.

«Παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο ως αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας για την επιτυχημένη εφαρμογή λύσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κατανόηση των αναγκών του δημόσιου τομέα καθώς και των αναγκών των πολιτών, αποτέλεσε ένα σημαντικό μέρος αυτού του Έργου και παραμένει ένας κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας για όλες τις πρωτοβουλίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International.

Η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016 πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα και διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά από την εταιρία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v