Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Υλοποίηση έργου για τράπεζα στην Τανζανία

Την εγκατάσταση και τοποθέτηση σε πλήρη λειτουργία του Συστήματος PROFITS® στην MWALIMU Commercial Bank στην Τανζανία ανακοίνωσε η Intrasoft International. Πρόκειται για την πρώτη φάση του έργου, το οποίο θα έχει διάρκεια 5 ετών.

Intrasoft: Υλοποίηση έργου για τράπεζα στην Τανζανία

Η Intrasoft International ανακοινώνει την επιτυχή εγκατάσταση και τοποθέτηση σε πλήρη λειτουργία του Συστήματος PROFITS® στην MWALIMU Commercial Bank (MCB) στην Τανζανία, σε συνέχεια της σύμβασης που υπεγράφη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σημειώνεται ότι η Intrasoft International επελέγη στο πλαίσιο επίσημου διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Συστήματος.

Σύμφωνα με την εταιρία, αυτή ήταν η πρώτη φάση του έργου, το οποίο θα έχει διάρκεια 5 ετών (12 μήνες για την υλοποίηση και 4 χρόνια για τη συντήρηση) και ολοκληρώθηκε εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου.

Όπως σημειώνει η εταιρία, η MWALIMU Commercial Bank αποτελεί τον πρώτο πελάτη του PROFITS® στην Τανζανία και η επιτυχημένη, εντός χρονοδιαγράμματος, έναρξη λειτουργίας του Συστήματος έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα σημαντικό πελάτη για την Intrasoft International στην περιοχή της Ανατολικής Αφρικής, στο πλαίσιο της συνεχώς αυξανόμενης διείσδυσης στην αγορά της Αφρικής.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Intrasoft International εγκαινίασε πρόσφατα τα γραφεία της περιφερειακής έδρας της στο Ναϊρόμπι της Κένυας, όπου η εταιρία ήδη υλοποιεί έργα στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία, το σύστημα PROFITS® εξασφαλίζει λειτουργική σταθερότητα και ευκαιρίες ανάπτυξης σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η συμβατότητα του συστήματος με όλες σχεδόν τις πλατφόρμες και βάσεις δεδομένων, απαλλάσσει τους πελάτες από κλιμακούμενα κόστη. Η ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων περιλαμβάνει διευρυμένες διοικητικές λειτουργίες, που μειώνουν τον αριθμό των δοκιμών καθώς και το κόστος συντήρησης του τραπεζικού συστήματος.

Το PROFITS® υλοποιείται επίσης σήμερα στην Centenary Rural Development Bank στην Ουγκάντα αλλά και στην Κένυα, όπου η HF Group έχει ήδη αναπτύξει τα PROFITS® Core Banking και Internet Banking.

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος, Intrasoft International δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχημένη υλοποίηση του πρώτου μας τραπεζικού έργου στην Τανζανία με έναν διακεκριμένο συνεργάτη όπως η MWALIMU Commercial Bank. Η έναρξη λειτουργίας του PROFITS® τοποθετεί την Τανζανία στο κάδρο των Αφρικανικών χωρών, όπου η Intrasoft International έχει δυναμική παρουσία, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v