Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεβεντέρης: Διακόπτει την παραγωγή συρμάτων στο εργοστάσιο Βόλου

Την πλήρη διακοπή λειτουργίας του τμήματος παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στο εργοστάσιό της στον Βόλο αποφάσισε η Λεβεντέρης. Θα εξυπηρετεί τους πελάτες της, με την προμήθεια προϊόντων από συνεργάτες προμηθευτές και με τα υπάρχοντα αποθέματά της.

Λεβεντέρης: Διακόπτει την παραγωγή συρμάτων στο εργοστάσιο Βόλου
Τη διακοπή λειτουργίας του τμήματος παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στο εργοστάσιο στην Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας Λεβεντέρης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης, το διοικητικό συμβούλιο με την υπ' αριθμ. 566 / 29.07.2016 Πράξη Διοίκησης, αφού εκτίμησε τη διαρκώς φθίνουσα παραγωγή του εργοστασίου της στην Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου, το έλλειμμα ανταγωνιστικότητάς του, τις συσσωρευμένες ζημίες επί μία συνεχή δεκαετία, τη διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση παρά την συνεχή προσπάθεια της διοίκησης με την λήψη ηπιότερων μέτρων, αποφάσισε ομόφωνα την πλήρη διακοπή λειτουργίας του τμήματος παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στο ανωτέρω εργοστάσιο της.

Η εταιρία συνεχίζει τη δραστηριότητα της στον τομέα της εμπορίας και θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τους πελάτες της, με την προμήθεια προϊόντων από συνεργάτες προμηθευτές και με τα υπάρχοντα αποθέματα παραγωγής της, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενδυνάμωση της εμπορικής θέσης της καθώς και στην ανάσχεση της ζημιογόνου πορείας της.

Το διοικητικό συμβούλιο της Λεβεντέρης με την ανωτέρω απόφαση του προσδοκά σε βελτίωση των οικονομικών δεικτών της και των εν γένει προοπτικών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v