Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίλεκτος: Ξεκινά τη προμήθεια συσπόρου βάμβακος

Από τη 1η/7/07 έως και σήμερα η εταιρία Επίλεκτος γνωστοποιεί ότι δεν έλαβαν χώρα ουσιώδεις συναλλαγές και γεγονότα που να επηρέασαν σημαντικά τη θέση της εταιρίας. Επίσης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων προβαίνει κατά την περίοδο αυτή σε προμήθεια συσπόρου βάμβακος για την εκκοκκιστική περίοδο 2007-2008 (Οκτώβριος 2007 - Μάρτιος 2008).

Επίλεκτος: Ξεκινά τη προμήθεια συσπόρου βάμβακος
Από τη 1η/7/07 έως και σήμερα η εταιρία Επίλεκτος γνωστοποιεί ότι δεν έλαβαν χώρα ουσιώδεις συναλλαγές και γεγονότα που να επηρέασαν σημαντικά τη θέση της εταιρίας.

Επίσης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων προβαίνει κατά την περίοδο αυτή σε προμήθεια συσπόρου βάμβακος για την εκκοκκιστική περίοδο 2007-2008 (Οκτώβριος 2007 - Μάρτιος 2008).

Τέλος, σημειώνει ότι η άριστη ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος (εκκοκκισμένο βαμβάκι) σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου επενδυτικού προγράμματος εκσυγχρονισμού των κλωστηρίων Φαρσάλων, δίνει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας των κλωστηρίων με διαφαινόμενη σημαντική αύξηση της παραγωγής νημάτων πράγμα που θα επιδράσει ευεργετικά στην διαμόρφωση του κόστους και στην ανταγωνιστικότητα της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v