Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση We do Local για το Nana Beach

Η πιστοποίηση αφορά τις ενέργειες του ξενοδοχείου για την υποστήριξη του εγχώριου εργατικού δυναμικού, την ενθάρρυνση των τοπικών ηθών και εθίμων, την ανάδειξη της Κρητικής γαστρονομίας και την ενίσχυση των τοπικών παραγωγών.

Πιστοποίηση We do Local για το Nana Beach

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ξενοδοχείο του ομίλου Καράτζη, Nana Beach, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου της Κρήτης, «Πράττει Τοπικά» και το επιβεβαιώνει με την πιστοποίηση We do Local.

Το ξενοδοχείο, έπειτα από επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από τον φορέα πιστοποίησης Cosmocert, πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης, πάντα στη βάση των κριτηρίων ένταξης και πιστοποίησης.

Συγκεντρώνοντας 865/1.000 βαθμούς, το ξενοδοχείο ικανοποίησε όλα τα επίπεδα των προδιαγραφών για την έκδοση του πιστοποιητικού, λαμβάνοντας για ακόμα μια φορά διάκριση για τις ενέργειες του σε ό,τι αφορά την ιδιαίτερη ταυτότητα της φιλοξενίας που προσφέρει, την υποστήριξη του εγχώριου εργατικού δυναμικού, την ενθάρρυνση των τοπικών ηθών και εθίμων, την ανάδειξη της Κρητικής γαστρονομίας, την ενίσχυση των τοπικών παραγωγών καθώς και τις πρακτικές που επιδεικνύουν σεβασμό στο περιβάλλον και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Η φιλοσοφία του εγχειρήματος We do Local βασίζεται στη βίωση της φιλοξενίας στην πιο αυθεντική της μορφή, γεγονός που ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Nana Beach.

Με το διακριτικό σήμα We do Local που έχει ισχύ για ένα έτος, το ξενοδοχείο Nana Beach επιβεβαιώνει επίσημα τη δέσμευσή του για την επιστροφή στις ρίζες μας, αλλά και για την έμπρακτη ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και οικονομίας και κατ' επέκταση τη βελτίωση στην ποιότητα ζωής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v