Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε θυγατρική της Καράτζη

Ο νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας διαθέτει δικά του σημεία πώλησης ενώ και μέσω συνεργασιών, οι οποίες βρίσκονται εν εξελίξει, με εταιρίες που διαθέτουν ευρύ δίκτυο λιανικής, προσφέρει τις υπηρεσίες του πανελλαδικά.

Άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε θυγατρική της Καράτζη

Χορηγήθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στη θυγατρική της Καράτζη με την επωνυμία ΚΕΝ Α.Ε., η υπ' αριθμ. 413/2016 άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 300 MW, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του Euro2day.gr.

Η ΚΕΝ Α.Ε. είναι κατά 100% θυγατρική της Καράτζη Α.Ε. και το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 600.000,00 ευρώ.

Ο νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, με δικά του σημεία πώλησης καθώς και με συνεργασίες, οι οποίες βρίσκονται εν εξελίξει, με εταιρίες που διαθέτουν ευρύ δίκτυο λιανικής, εισέρχεται στην αγορά της παροχής ενέργειας προσφέροντας πανελλαδικά υπηρεσίες προς τους πελάτες της, ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα θα αποκτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται εδώ και 10 έτη στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, διαθέτοντας φωτοβολταϊκούς σταθμούς 15 MW, ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη μητρική εταιρία, εκτός από την ενασχόλησή του με την ενέργεια, ο Όμιλος Καράτζη κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στη βιομηχανική παραγωγή διχτύων συσκευασίας, διαθέτοντας τρεις παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και μία στη Γερμανία, καθώς και πέντε εμπορικές εταιρίες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία και Ρουμανία. Το 90% των πωλήσεων αφορά εξαγωγές σε 50 χώρες ανά τον κόσμο.

Επίσης, δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα μέσω του 5 αστέρων ξενοδοχείου Nana Beach, δυναμικότητας 510 δωματίων, ενώ έχει ξεκινήσει η ανέγερση lux ξενοδοχειακού συγκροτήματος δυναμικότητας 130 δωματίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v