Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Διευκρινίσεις για φαιντανύλης στις ΗΠΑ

Διευκρινήσεις σχετικά με τις κινήσεις της όσον αφορά στην κυκλοφορία του διαδερμικού συστήματος φαιντανύλης στις ΗΠΑ παρέχει με απάντησή της σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η Lavipharm.

Lavipharm: Διευκρινίσεις για φαιντανύλης στις ΗΠΑ
Η Lavipharm, σε συνέχεια της από 18.12.2007 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφερόμενη στην κυκλοφορία του διαδερμικού συστήματος φαιντανύλης στις ΗΠΑ, σημειώνει τα εξής:

Όπως ανακοινώθηκε, η διάσταση απόψεων με την παραγωγό εταιρία αφορά στα αίτια των αποκλίσεων που παρουσιάστηκαν σε μία από τις τρεις παρτίδες πιστοποίησης κατά τη διαδικασία επικύρωσής τους.

Η Lavipharm, μετά από ενδελεχή έρευνα των στοιχείων που έλαβε από την παραγωγό εταιρεία και βασιζόμενη και σε μελέτες των ανεξάρτητων εξειδικευμένων συμβούλων της, έχει πλέον διαμορφώσει άποψη για το ζήτημα και έχει προτείνει τον τεχνικό και διαδικαστικό τρόπο επίλυσής του, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία επικύρωσης των νέων παρτίδων.

Η Lavipharm προτίθεται, όπως έχει ανακοινώσει, να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα εξεύρεσης μιας κοινά αποδεκτής θέσης με την παραγωγό εταιρεία και συνεχίζει να συζητά μαζί της, ώστε να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά το συντομότερο και, σύμφωνα με την εκτίμησή της, εντός του επόμενου τετραμήνου.

Όπως είναι αυτονόητο, εάν παρά τις προσπάθειές της, αυτό δεν καταστεί εφικτό, η Lavipharm θα απευθυνθεί σε άλλη παραγωγό εταιρεία.

Στην περίπτωση αυτή, το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να επανεκτιμηθεί και η Εταιρεία θα προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση κρατώντας ενήμερο το επενδυτικό κοινό για όλες τις εξελίξεις σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v