Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infotech: Προμήθεια εξοπλισμού για Τ. Πειραιώς

Την προμήθεια εξοπλισμού για την κατασκευή του νέου Μηχανογραφικού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς ανέλαβε να υλοποιήσει η Αλφα Γκρίσιν Infotech.

Infotech: Προμήθεια εξοπλισμού για Τ. Πειραιώς
Την προμήθεια εξοπλισμού για την κατασκευή του νέου Μηχανογραφικού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς ανέλαβε να υλοποιήσει η Αλφα Γκρίσιν Infotech.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλφα Γκρίσιν Infotech επελέγη να προμηθεύσει τον εξοπλισμό υποστήριξης όλων των κρίσιμων λειτουργιών του νέου μηχανογραφικού κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς στο Δέλτα Φαλήρου.

Ο εξοπλισμός της κατασκευής του νέου Μηχανογραφικού Kέντρου της Τράπεζας Πειραιώς στο Δέλτα Φαλήρου, περιλαμβάνει την προμήθεια μονάδων αδιάλειπτου λειτουργίας συνολικής ισχύος 1600KVA, καθώς και μονάδες απολύτου ακριβείας ελέγχου περιβάλλοντος συνολικής ψυκτικής ισχύος1000 KW.

Επιπλέον, για την προστασία και τον πλήρη έλεγχο του νέου data center της τράπεζας, θα εγκατασταθούν συστήματα ανίχνευσης διαρροής υγρών και εσχάρα καλωδίων ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης.

Η επιλογή της Αλφα Γκρίσιν Infotech βασίστηκε κυρίως στη σημαντική εξειδίκευση της εταιρείας στο Business - Critical Continuity, καθώς και στην πολυετή εμπειρία της στην ανάληψη σύνθετων έργων που αφορούν την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (turn key) συστημάτων εξοπλισμού υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τηλεπικοινωνιακών κέντρων.



Το έργο αυτό, η συνολική αξία του οποίου ανέρχεται σε 700 χιλ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του μηνός Μαρτίου, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων επιτυχημένων σημαντικών έργων που έχει υλοποιήσει η Αλφα Γκρίσιν Infotech, επιβεβαιώνοντας την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία και ισχυροποιεί τη θέση της στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων (μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη) για συστήματα υποστήριξης χώρων κρίσιμων εφαρμογών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v