Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη-Πλαίσιο: Συνεργασία στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Οι κάτοχοι του προγράμματος πραγματοποιώντας τις αγορές τους είτε σε ένα από τα 23 καταστήματα Πλαίσιο είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος εξασφαλίζουν, μεταξύ άλλων, επιστροφή ασφαλίστρων.

Ευρωπαϊκή Πίστη-Πλαίσιο: Συνεργασία στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Η Ευρωπαϊκή Πίστη διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας επιχειρήσεων, μέσω της νέας της συνεργασίας με το Πλαίσιο, του ειδικού για θέματα τεχνολογίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας πραγματοποιώντας τις αγορές τους είτε σε ένα από τα 23 καταστήματα Πλαίσιο είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www. plaisio.gr εξασφαλίζουν:

• Επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε συμβόλαιο στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
• Δωρεάν αγορές από τις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλειας ζωής τους από ατύχημα.

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των εταιριών Πλαίσιο και Ευρωπαϊκή Πίστη εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι εκτός από το Πλαίσιο, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές από τις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, Vodafone, Market In, Notos Galleries, Notos Home, Sephora, Pet City κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συνεργασία, τις τρέχουσες προσφορές, το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αλλά και για να αποκτήσετε το πρόγραμμα, επισκεφθείτε το www.asfalistikosgoneas.gr ή κατεβάστε το app του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v