Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΔΣ ο Ιορδάνης Αϊβάζης

Ο κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, πρόεδρος της Reds, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Reds: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΔΣ ο Ιορδάνης Αϊβάζης

H διοίκηση της REDS AE, ανακοίνωσε ότι ο κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, Πρόεδρος - Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, υπέβαλε την παραίτησή του από το εν λόγω όργανο διοίκησης, για προσωπικούς λόγους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της REDS AE δύναται, σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας και την σχετική νομοθεσία, να συνεχίσει να συνεδριάζει νόμιμα, και θα ενημερώσει για οιαδήποτε μεταβολή της σύνθεσής του.

Επιπλέον, η διοίκηση της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ,  ανακοίνωσε ότι ο κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, υπέβαλε την παραίτησή του από το εν λόγω όργανο διοίκησης για προσωπικούς λόγους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ δύναται, σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας και την σχετική νομοθεσία, να συνεχίσει να συνεδριάζει νόμιμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε μεταβολή της σύνθεσής του.

Αντίστοιχα, η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ανακοίνωσε ότι, ο κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, υπέβαλε την παραίτησή του από το εν λόγω όργανο διοίκησης, για προσωπικούς λόγους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ δύναται, σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας και την σχετική νομοθεσία, να συνεχίσει να συνεδριάζει νόμιμα, και θα ενημερώσει για οιαδήποτε μεταβολή της σύνθεσής του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v