Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Manifest Services με την Goldair Handling στο ΔΑΑ

H Manifest Services αναλαμβάνει την καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων γευμάτων & υπηρεσίες καθαρισμού για το νέο Lounge της Goldair Handling στο Δ.Α.Α. «Ελ. Βενιζέλος».

Συνεργασία Manifest Services με την Goldair Handling στο ΔΑΑ

Η Manifest Services, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου του Facility Management, και η Goldair Handling, κορυφαία εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προχώρησαν σε συνεργασία σχετικά με την τροφοδοσία φρέσκων γευμάτων καθώς και για τις υπηρεσίες καθαρισμού στο νέο Lounge (εκτός Schengen περιοχής) της Goldair Handling στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η Manifest Services έχει θέσει την υποστήριξη τουριστικών υποδομών ως προμετωπίδα των δραστηριοτήτων της και σε αυτό το πλαίσιο υλοποιείται η παροχή άρτιων υπηρεσιών τροφοδοσίας και καθαρισμού στο νέο Lounge της Goldair Handling.

H Manifest Services αναμένεται να παρέχει περισσότερα από 250 γεύματα ημερησίως, αποτελώντας ουσιαστικό πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού καθώς 300 επιβάτες υπολογίζεται θα εξυπηρετούνται καθημερινά στο Lounge.

Σημειώνεται ότι από τη συγκεκριμένη συνεργασία προκύπτει σαφές όφελος για την απασχόληση καθώς αναμένεται να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας τόσο για τις υπηρεσίες καθαρισμού όσο και για την παροχή της καθημερινής τροφοδοσίας γευμάτων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v