Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mermeren: Το τίμημα για την εξαγορά της Stoneworks από την Παυλίδης Μάρμαρα

Η Mermeren ενημερώθηκε ότι το συμφωνηθέν τίμημα για το σύνολο των μετοχικών συμφερόντων της Stoneworks ανέρχεται σε €73 εκατομμύρια πλέον/(μείον) καθαρά μετρητά/(δάνεια) κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

Mermeren: Το τίμημα για την εξαγορά της Stoneworks από την Παυλίδης Μάρμαρα

Διευκρινίσεις για το ύψος του τιμήματος της εξαγοράς της Stoneworks στην Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες, παρέχει με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο η Mermeren. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση,  σε συνέχεια της ανακοίνωσης που δημοσιοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου 2017 σχετικά με την υπογραφή οριστικής συμφωνίας πώλησης του 100% των μετοχικών συμφερόντων της Stone Works Holdings Coöperatief U.A. στην Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Α.Ε. και κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το οποίο προκλήθηκε από διάφορα δημοσιεύματα της 22 Ιουνίου 2017,  η Mermeren ενημερώθηκε από τα συμβαλλόμενα μέρη σε αυτή την οριστική συμφωνία, ότι το συμφωνηθέν τίμημα για το σύνολο των μετοχικών συμφερόντων της Stoneworks ανέρχεται σε €73 εκατομμύρια πλέον/(μείον) καθαρά μετρητά/(δάνεια) κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v