Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Δεν της επιβλήθηκε πρόστιμο από Επιτροπή Ανταγωνισμού

Μέσω της συνεργασίας με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, κλιμάκια της οποίας είχαν εντοπίσει τις προσωπικές σημειώσεις του Κ. Στέγγου, η Τεχνική Ολυμπιακή απέφυγε το πρόστιμο για τη γνωστή υπόθεση με τους διαγωνισμούς δημοσίων έργων.

Τεχνική Ολυμπιακή: Δεν της επιβλήθηκε πρόστιμο από Επιτροπή Ανταγωνισμού

H διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής ανακοίνωσε, πως ενεργώντας τόσο για τον εαυτό της όσο και ως καθολική διάδοχος της συγχωνευθείσας με απορρόφηση εταιρίας Μοχλός, της επιδόθηκε σήμερα "η υπ' αριθμ. 642/2017 τελική Απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία κλείνει την έρευνα στους διαγωνισμούς δημοπράτησης δημόσιων έργων υποδομής παρελθόντων ετών, διαπιστώνει παράβαση των άρθρων 101 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 1 του Ν. 3959/2011 και επιβάλλει πρόστιμα σε αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως καθ' όλη την διάρκεια της έρευνας η Τεχνική Ολυμπιακή. συνεργάστηκε πλήρως με την Επιτροπή Ανταγωνισμού και αυτό αντανακλάται στο γεγονός ότι είναι η μόνη εταιρία στην οποία δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο. Ειδικότερα, η εν λόγω απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού απήλλαξε οριστικώς και ολοσχερώς από κάθε πρόστιμο την Τεχνική Ολυμπιακή, καθότι υπήχθη επιτυχώς στο Πρόγραμμα Επιείκειας (Τύπου 1Β).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v