Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Τουλάχιστον στα 400 εκατ. το τίμημα για ΔΕΣΦΑ

«Περιμένουμε να δούμε τις προσφορές. Η απόφαση πώλησης δεν είναι οριστική και θα εξαρτηθεί από το τελικό τίμημα», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής CEO των ΕΛΠΕ. Το Δεκέμβριο οι δεσμευτικές προσφορές.

ΕΛΠΕ: Τουλάχιστον στα 400 εκατ. το τίμημα για ΔΕΣΦΑ

Τα Ελληνικά Πετρέλαια αναζητούν τίμημα "τουλάχιστον αντίστοιχο" της προηγούμενης προσφοράς των 400 εκατ. ευρώ για τον ΔΕΣΦΑ, αναφέρει ο αναπληρωτής CEO της εισηγμένης, Ανδρέας Σιάμισιης σε συνέντευξή του στο Reuters. 

"Πρέπει να εκτιμήσουμε τις κυρίαρχες τάσεις στην αγορά σήμερα και θα περιμέναμε να πετύχουμε τίμημα αντίστοιχο της προηγούμενης συμφωνίας" ανέφερε ο κ. Σιάμισιης. 

Εχουμε αποφασίσει και εμπλακεί στην διαδικασία πώλησης του 35% και θα περιμένουμε να δούμε τις προσφορές. Η απόφαση πώλησης δεν είναι οριστική και θα εξαρτηθεί από το τελικό τίμημα, υπογραμμίζει. 

Οσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα πώλησης και τη μνημονιακή δέσμευση για ολοκλήρωση της πώλησης του ΔΕΣΦΑ ως τα τέλη του έτους, σημείωσε ότι "το χρονοδιάγραμμα είναι σφιχτό αλλά σχεδιάζουμε να επισπεύσουμε τις κινήσεις και να λάβουμε δεσμευτικές προσφορές το Δεκέμβριο". 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v