Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στις 6/12 η Γενική Συνέλευση για τη διανομή μερίσματος

Τη διανομή μερίσματος από μη διανεμηθέντα κέρδη παρελθουσών χρήσεων καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ.

ΟΠΑΠ: Στις 6/12 η Γενική Συνέλευση για τη διανομή μερίσματος

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο ΟΠΑΠ την 6η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00, στα γραφεία που βρίσκονται στην έδρα της εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Διανομή κερδών στους Μετόχους της Εταιρείας από μη διανεμηθέντα κέρδη παρελθουσών χρήσεων.

Θέμα 2ο: Παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α παράγραφος 3 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της αρχικής Ημερήσιας Διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε 2η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας, στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική.

Σε περίπτωση Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v