Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρεμιέρα σήμερα για το ομόλογο της Coral

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Πέτρος Τζανετάκης εξέφρασε την πεποίθησή του για ανάλογη πορεία της Coral με αυτή της MOH. Τι δήλωσαν στην εκδήλωση του ΧΑ, Χ. Γκότσης και Σ. Λαζαρίδης.

Πρεμιέρα σήμερα για το ομόλογο της Coral

Ξεκίνησε σήμερα η διαπραγμάτευση των ομολογιών της Coral στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Motor Oil Πέτρο Τζανετάκη να εκφράζει σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΧΑ, την πεποίθησή του για μια ανάλογη πορεία με εκείνη της MOH.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης σημείωσε με αφορμή την εισαγωγή της Coral ότι έχει έλθει η ώρα, εκτός από τις μεγάλες, να υποδεχτούμε και κάποιες μικρότερες εταιρίες, οι οποίες θα μπορούν να αντλήσουν κεφάλαια από την αγορά.

Ο Σωκράτης Λαζαρίδης, πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, τόνισε την επιτυχία που είχε το ομολογιακό της Coral, παρά το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στο ΧΑ την προηγούμενη εβδομάδα. 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της δημόσιας προσφοράς διατέθηκαν συνολικά 90.000 ομολογίες της Coral με ονομαστική αξία €1.000 εκάστη, και την εταιρία να αντλεί 90 εκατ. ευρώ. Η συνολική ζήτηση στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε €342,14 εκατ., με την απόδοση να διαμορφώνεται τελικά στο 3% και την έκδοση να διανέμεται ισόποσα σε ιδιώτες και «ειδικούς» επενδυτές.

  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v