Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fosun: Πιστεύουμε στη φίρμα Folli Follie

Σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος του κινεζικού γκρουπ στο Bloomberg, ξεκαθαρίζει ότι η Fosun δεν διαθέτει εσωτερική πληροφόρηση και δεν εμπλέκεται στη λειτουργία της Folli Follie. «Ελπίζουμε να έχουμε άμεσες διευκρινήσεις».

Fosun: Πιστεύουμε στη φίρμα Folli Follie

Η Fosun «πιστεύει στη φίρμα Folli Follie και στον κλάδο της προσιτής πολυτέλειας» υποστήριξε σε συνέντευξη του στο Bloomberg ο Qian Jiannong, αντιπρόεδρος της Fosun International, ο οποίος κατέχει επίσης θέση μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης ελληνικής εταιρίας.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι «ως στρατηγικός επενδυτής (σ.σ.η Fosun) δεν εμπλέκεται στη λειτουργία της Folli Follie και δεν διαθέτει εσωτερική πληροφόρηση» καθώς και ότι η Fosun σκοπεύει να προστατεύσει τα συμφέροντά της ως μέτοχος μειοψηφίας.

Μετά τις πρόσφατες αιτιάσεις επί των οικονομικών στοιχείων της Folli Follie, επανέλαβε ότι έχει σταλεί έγγραφο ερωτημάτων (inquiry letter) και πως αναμένει τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που έχει αναλάβει η Ernst & Young.

Στη συνέντευξη του καταλήγει πως «ελπίζουμε να έχουμε άμεσες διευκρινίσεις».

Όπως θυμίζει το Bloomberg η Fosun είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της Folli Follie. Επένδυσε για πρώτη φορά το 2011 και τις τελευταίες ημέρες έχει ενισχύσει το ποσοστό της στο 16,37%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v