Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Δεν παραιτούμαι, λέει ο Λ. Μπόμπολας

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, παραμένοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στη διαχείριση των καθημερινών ζητημάτων του ομίλου, σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος του εισηγμένου ομίλου.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Δεν παραιτούμαι, λέει ο Λ. Μπόμπολας

Είναι κρίμα, προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα να βάζουν σε κίνδυνο έναν από τους λίγους πνεύμονες ανάπτυξης που έχουν απομείνει στη χώρα, σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ, Λεωνίδας Μπόμπολας, απαντώντας στην πρόταση αλλαγής διοίκησης που κατέθεσαν οι Αν. και Δημ. Καλλιτσάντσης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπόμπολας:

«Ό Όμιλος Ελλάκτωρ, αποτελεί για την Ελλάδα Εθνικό κεφάλαιο, έχοντας υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στις υποδομές και κατασκευάσει πλήθος σύνθετων έργων, σηματοδοτώντας έναν πυλώνα ανάπτυξης και δημιουργίας για την Χώρα.

Σήμερα εργάζονται σ’αυτόν χιλιάδες εργαζόμενοι, στην Ελλάδα και στις περισσότερες από 25 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Είναι κρίμα προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα να βάζουν σε κίνδυνο, έναν από τους λίγους πνεύμονες ανάπτυξης που έχουν απομείνει στη Χώρα.

Τόσα χρόνια δημιουργούμε έργα και αξίες, βασιζόμενοι στην σκληρή δουλειά, στο μοναδικό ανθρώπινο δυναμικό και στην εκπληκτική τεχνογνωσία που διαθέτουν οι Εταιρείες του Ομίλου. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, παραμένοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στη διαχείριση των καθημερινών ζητημάτων του Ομίλου, προστατεύοντας την περιουσία των Μετόχων, τους εργαζόμενους και το συμφέρον της ΕΛΛΑΚΤΩΡ».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v