Στον ξενοδοχειακό κλάδο εισέρχεται η Evergolf συμφερόντων Βασιλάκη

Επισημοποιήθηκε ο «γάμος» της Evergolf του Ευτ. Βασιλάκη με την Golf Residences της οικογένειας Σμπώκου, ιδιοκτήτριας τουριστικών μονάδων στην Κρήτη. Οι δηλώσεις.

Στον ξενοδοχειακό κλάδο εισέρχεται η Evergolf συμφερόντων Βασιλάκη

Νέα συνεργασία ανακοίνωσαν η οικογένεια Ιωάννη Σμπώκου και η εταιρεία EVERGOLF ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη), μετά την απόκτηση από την EVERGOLF ενός σημαντικού ποσοστού της εταιρείας GOLF RESIDENCES, συναλλαγή που ολοκληρώθηκε στις 17/7/2018.

H GOLF RESIDENCES είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν όλες στη μεγαλύτερη τουριστική περιοχή της χώρας, στην Κρήτη.

Ταυτόχρονα, η GOLF RESIDENCES κατέχει συμμετοχή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο. Η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της GOLF RESIDENCES είναι 3.020 κλίνες (συμπεριλαμβανομένου και του Sheraton Rhodes Resort). Στην εταιρεία GOLF RESIDENCES παραμένουν οι μέτοχοι Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου, διατηρώντας ακέραιη τη συμμετοχή τους, αλλά και το management των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η κα Αγάπη Σμπώκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της GOLF RESIDENCES, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την EVERGOLF και τη συνεργασία με την οικογένεια Βασιλάκη, με τη βεβαιότητα ότι οι κοινές μας αξίες στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών, αλλά και οι σημαντικές συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά μας θα ενισχύσουν περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας μας».

Ο Ευτύχιος Βασιλάκης δήλωσε: «Αισθανόμαστε τιμή που συνδεόμαστε με μια επιχειρηματική οικογένεια γνωστή για την ποιότητα που προσφέρει παραδοσιακά στον χώρο του τουρισμού και ταυτόχρονα ικανοποίηση που η ένταξη της EVERGOLF στον κλάδο των ξενοδοχείων έρχεται μέσα από τη συνεργασία με μια τόσο αναγνωρισμένη και επιτυχημένη εταιρεία».

Σημειώνεται ότι η εταιρεία EVERGOLF ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη, δεν έχει οποιαδήποτε μετοχική σχέση με τις δύο εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, στις οποίες βασικός μέτοχος είναι επίσης η οικογένεια Βασιλάκη (τις Αutohellas & Aegean Airlines).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v