Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nova: Πρωτοβουλίες για τους πυρόπληκτους σε Ανατολική Αττική, Κινέτα και Κιάτο

Δεν θα πραγματοποιείται φραγή σε συνδρομητές της Nova στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές, ενώ οι συνδρομητές της εταιρείας θα μπορούν να αιτηθούν δωρεάν επίσκεψη και αντικατάσταση εξοπλισμού από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Nova: Πρωτοβουλίες για τους πυρόπληκτους σε Ανατολική Αττική, Κινέτα και Κιάτο

H Nova, με ανακοίνωσή της, "εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για τον χαμό των συνανθρώπων μας και την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και των πληγέντων των καταστροφικών πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου 2018. Ανακοινώνει ότι προχωρά αμέσως στις παρακάτω ενέργειες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των συνδρομητών της στις περιοχές: Μάτι, Ν. Μάκρη, Ν. Βουτζά, Ζούμπερι, Αγ. Ανδρέας, Πικέρμι, Ραφήνα, Κάλαμο, Κινέτα, Πεντέλη, Αγ. Θεόδωροι και Κιάτο".

Συγκεκριμένα:

• Δεν θα πραγματοποιείται φραγή σε συνδρομητές internet, τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης, στις πληγείσες περιοχές που προαναφέρονται.

• Οι συνδρομητές που λόγω των πυρκαγιών έχουν υποστεί βλάβες στην εγκατάσταση ή στον εξοπλισμό τους (δορυφορικό κάτοπτρο, αποκωδικοποιητή, router) θα δικαιούνται, κατόπιν αιτήματός τους, δωρεάν επίσκεψη και αποκατάσταση της βλάβης (αντικατάσταση εξοπλισμού) από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nova στο 13831.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v