Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ευχαριστίες» από ANEK σε όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση του συμβάντος

Ιδιαίτερη μνεία επίσης θα πρέπει να γίνει για τα πλοία και τα πληρώματα των Βlue Star 1, Knossos Palace, Blue Horizon για τη στήριξη, την αλληλεγγύη και την ταχύτατη ανταπόκρισή τους, υπογραμμίζει η εταιρεία.

«Ευχαριστίες» από ANEK σε όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση του συμβάντος

«Η οικογένεια της ΑΝΕΚ LINES, ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του Ελευθέριος Βενιζέλος απευθύνουν ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας για την επιτυχή αντιμετώπιση του σημερινού συμβάντος στο δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά», τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Πιο συγκεκριμένα, απευθύνουμε θερμά ευχαριστώ στο Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική, το Πολεμικό Ναυτικό καθώς και στην ομάδα της ΕΜΑΚ, για την άμεση κινητοποίηση και συμβολή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα ευχαριστίες απευθύνουμε στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος με την παρουσία και την επίβλεψή του συνέβαλε στον αποτελεσματικό συντονισμό της επιχείρησης.

Ιδιαίτερη μνεία επίσης θα πρέπει να γίνει για τα πλοία και τα πληρώματα των Βlue Star 1, Knossos Palace, Blue Horizon για τη στήριξη, την αλληλεγγύη και την ταχύτατη ανταπόκρισή τους, αλλά και για τα μικρότερα βοηθητικά πλοία που έσπευσαν να παραπλεύσουν με το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Και τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους επιβάτες μας για τη συνεργασία, την ψυχραιμία και την κατανόηση που έδειξαν ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος», υπογραμμίζει η εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v