Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Mπλόκο στα μετρητά, αλλά και... καταβολή βασικών υποχρεώσεων

Η Farallon, ως βασικός πιστωτής του ομίλου, δέχθηκε να εξαιρεθούν από το πάγωμα της κινητής περιουσίας οι πληρωμές σε προμηθευτές, ταμεία, Δημόσιο και ΔΕΚΟ. Απέρριψε την αίτηση αναίρεσης το Δικαστήριο.

Euromedica: Mπλόκο στα μετρητά, αλλά και... καταβολή βασικών υποχρεώσεων

Παραμένει προσωρινά μπλοκαρισμένη ως την 21η Σεπτεμβρίου και την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσε η Farallon, η κινητή περιουσία της Euromedica, καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αναίρεση της απόφασης, που ζήτησε η διοίκηση της εισηγμένης.

Το δικαστήριο, πάντως, δέχθηκε το δικόγραφο που κατέθεσαν από κοινού, κατά τη διάρκεια της ακρόασης, Euromedica και Farallon, με το οποίο ζήτησαν να εξαιρεθούν από το προσωρινό «πάγωμα» οι πληρωμές προς προμηθευτές, ταμεία, Δημόσιο, ΔΕΚΟ καθώς και όσες ενήμερες ρυθμίσεις είχε πριν την απόφαση η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι είχε, ήδη, επιτραπεί από την πρώτη απόφαση η ομαλή καταβολή μισθοδοσίας.

Όπως έγραψε το Euro2day.gr, το fund εμφανίστηκε πρόθυμο να παράσχει τη συγκατάθεσή του για την παραπάνω εξαίρεση ήδη από τις 22 Αυγούστου, όταν ήταν προγραμματισμένη η ακρόαση της αίτησης αναίρεσης, κάτι που δεν δέχθηκε τότε η διοίκηση της Euromedica.

Η συναίνεσή του είναι ενδεικτική του ενδιαφέροντος για την ομαλή λειτουργία της Euromedica, της οποίας η Farallon αποτελεί, πλέον βασικό πιστωτή και μέτοχο μειοψηφίας. Με τη συναίνεσή της, η εταιρεία μπορεί να λειτουργεί ομαλά, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η εύρυθμη λειτουργία των ιατρικών της μονάδων και η υγεία των ασθενών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v