Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για τα ΕΛΠΕ στα ετήσια Διεθνή Βραβεία Επιχειρήσεων

Τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρήσεων θεωρούνται από τις κορυφαίες διοργανώσεις επιχειρηματικών βραβείων παγκοσμίως. Για το 2018, συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί από συνολικά 74 εθνικότητες.

Διάκριση για τα ΕΛΠΕ στα ετήσια Διεθνή Βραβεία Επιχειρήσεων

Σημαντική διάκριση για τα ΕΛΠΕ η οποία κατέκτησε το Stevie® bronze award στην κατηγορία «Καλύτερος Ετήσιος Απολογισμός», σύμφωνα με τα αποτελέσματα για τα «15α Ετήσια Διεθνή Βραβεία Επιχειρήσεων» (15th Annual International Business Awards®), που ανακοινώθηκαν στις 9 Αυγούστου 2018.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης, τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρήσεων θεωρούνται από τις κορυφαίες διοργανώσεις επιχειρηματικών βραβείων παγκοσμίως. Για το 2018, συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί από συνολικά 74 εθνικότητες, με τις υποψηφιότητες από διάφορους κλάδους να είναι περισσότερες από 3.900 σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Η εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία του Καλύτερου Ετήσιου Απολογισμού (Best Annual Report).

Για τον φετινό Ετήσιο Απολογισμό, δημιουργήθηκε μια συνοπτική έκθεση, με καθαρό σχεδιασμό, διαγράμματα και infographics, με στόχο να τονίσει τον πυρήνα των δραστηριοτήτων της Εταιρείας. Η ιδέα του εξωφύλλου και των φωτογραφιών στο εσωτερικό του απολογισμού βασίζεται στην ανάδειξη της λεπτομέρειας στοιχείων του εξοπλισμού διύλισης, που αποτελεί την κύρια δραστηριότητα του Ομίλου ΕΛΠΕ.

Οι νικητές των «Βραβείων Stevie®», καθορίστηκαν από το μέσο όρο βαθμολογίας που έλαβαν στην κατηγορία τους από 12 επιτροπές, στις οποίες συμμετείχαν περισσότερα από 270 στελέχη παγκοσμίως.

«Οι νικητές των φετινών βραβείων Stevie στο IBAs είναι η πιο διακεκριμένη ομάδα νικητών που είχαμε μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Michael Gallagher, πρόεδρος και ιδρυτής των βραβείων Stevie. «Αυξήσαμε τον ελάχιστο μέσο όρο βαθμολογίας που απαιτείται για διάκριση, οπότε οι νικητές του 2018 θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα επιτεύγματά τους».

Τα Βραβεία Stevie® θεσμοθετήθηκαν στο 2002, με σκοπό να τιμηθούν τα εκατομμύρια στελέχη επιχειρήσεων και οι εργαζόμενοι ανά τον κόσμο, οι οποίοι καθημερινά πραγματοποιούν καινοτόμα και σημαντικά επιτεύγματα στο χώρο εργασίας τους, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v