Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εδραση: Στις 8 Οκτωβρίου η Β΄ επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση

Στη σημερινή ΓΣ δεν υπήρξε η απαιτούμενη εκ του καταστατικού απαρτία του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο θέμα 6 της ημερήσιας διάταξης.

Εδραση: Στις 8 Οκτωβρίου η Β΄ επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση

Την 24η Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Α' Επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ, στα γραφεία της Εταιρείας, στο Κορωπί, στο 47ο Χλμ. Αττικής Οδού, κατόπιν της από 23ης Ιουλίου 2018, πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παρέστησαν νόμιμα 13 μέτοχοι της εταιρείας που εκπροσωπούν 3.367.361 ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 7.847.611 κοινών ονομαστικών μετοχών ήτοι ποσοστό 42,91%.

Συνέπεια αυτού δεν υπήρξε η απαιτούμενη εκ του καταστατικού απαρτία του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο θέμα 6 της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα  6ον: Λήψη απόφασης για τροποποίηση της ημερομηνίας των Ισολογισμών μετασχηματισμού για τη συγχώνευση των Ανωνύμων Εταιρειών ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. , EDRATEC ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ & ENVIPROSYSTEMS ATE με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη όπως επικυρώθηκε από την απόφαση 779/2015 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

O Πρόεδρος της Γ.Σ. ενημερώνει τους μετόχους ότι δεν μπορεί το ανωτέρω θέμα να συζητηθεί διότι χρειάζεται αυξημένη μετοχική απαρτία κατόπιν αυτού παραπέμπεται στην Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, που έχει προσδιοριστεί με την ίδια πρόσκληση στις 8η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στον ίδιο τόπο και χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v