Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Βουκουρέστι τη Δευτέρα ο Λ. Αντωνακόπουλος

Στο Βουκουρέστι θα μεταβούν την Δευτέρα ο πρόεδρος του ΟΤΕ Λ. Αντωνακόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γ. Σκαρπέλης, μετά από πρόσκληση της Ρουμανικής κυβέρνησης, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την λύση του θέματος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της RomTelecom.

Στο Βουκουρέστι τη Δευτέρα ο Λ. Αντωνακόπουλος
Στη Ρουμανία θα μεταβούν την Δευτέρα ο πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Λευτέρης Αντωνακόπουλος και ο αντιπρόεδρος κ. Γ. Σκαρπέλης, μετά από πρόσκληση της Ρουμανικής κυβέρνησης, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την λύση του θέματος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της RomTelecom.

Τα δύο στελέχη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συναντήσουν τον υπουργό μεταφορών και τηλεπικοινωνιών της χώρας Ντάν Νίκα και τον υπουργό εθνικής οικονομίας Μιχάι Κανασέσκου.

Υπενθυμίζεται ότι και παλαιότερα στελέχη του ΟΤΕ είχαν μεταβεί στην Ρουμανία για να προλειάνουν το έδαφος, αλλά η πρόσκληση από μέρους της ρουμανικής κυβέρνησης της ηγεσίας του οργανισμού, εκτιμάται ότι θα σημάνει και το τέλος του ”σήριαλ”.

Όπως έγραψε το euro2day.gr, το υπουργικό συμβούλιο της ρουμανικής συνεδρίασης που συνεδρίασε χθες, έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίoυ της εταιρίας, ενώ ”παραδέχτηκε” ότι η συμμετοχή από την πλευρά της θεωρείται αδύνατη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v