Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ματαιώθηκε η συνέλευση των ομολογιούχων της Folli Follie

Λόγω έλλειψης απαρτίας ματαιώθηκε η κρίσιμη συνάντηση των ομολογιούχων της Folli Follie. Αντικείμενο η συναίνεσή τους ή μη στην πρόταση αναδιάρθρωσης της εισηγμένης. Ο Γεώργιος Σάμιος αναλαμβάνει νέος CFO.

Ματαιώθηκε η συνέλευση των ομολογιούχων της Folli Follie

Την παραμονή της συνεδρίασης των ομολογιούχων της Folli Follie, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, στις 9 Ιανουαρίου, στο Λονδίνο, προκειμένου να συναινέσει στην πρόταση αναδιάρθρωσης του Ιδιωτικού. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τη συνέλευση των ομολόγων. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«ΤΑ με Σχετικά ληξιπρόθεσμα Εγγυημένα Μετατρέψιμα Ομόλογα ποσού 249.500.000 € λήξεως Το 2019 (με ISIN: XS1082775054) της FF Group Finance Luxembourg SA και εγγυημένα από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία, ο Εγγυητής αναφέρεται στην πρόσκληση συναίνεσης που περιλαμβάνεται στο από 18 Δεκεμβρίου 2018 υπομνήμα πρόσκλησης συναίνεσης που απευθύνεται από τον εγγυητή στους ομόλογους και από την 18η Δεκεμβρίου 2018 ειδοποίηση σύγκλησης σύμβασης των ομολόγων.

Ο Εγγυητής δηλώνει ότι η συνέλευση των ομολόγων που είχε συναφθεί για τις 10 π.μ. (ώρα Λονδίνου) στις 9 Ιανουαρίου 2019 ματαιώθηκε λόγω έλλειψης τερματισμού.

Ο Εγγυητής θα δημοσιεύσει σε επόμενη ημερομηνία νέα ειδοποίηση για την σύγκληση της επαναληπτικής συνέλευσης των Ομολογιούχων, προκειμένου (η συνέλευση) να λάβει υπόψη να υπερψηφίσει, εφόσον κριθεί σκόπιμο, την Έκτακτη Απόφαση, η οποία θα προταθεί στην επαναληπτική συνέλευση ως έκτακτη απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις της Trust Deed.

Απαρτία ΣΤΗΝ: Η επαναληπτική συνέλευση απαιτεί ΤΗΝ Παρουσία ενός: Η περισσότερων προσώπων που κατέχουν Ομόλογα: Η ΕΙΝΑΙ πληρεξούσιοι: Η Αντιπρόσωποι ΚΑΙ κατέχουν: Η εκπροσωπούν συνολικά τουλάχιστον Το Τρίτο την ΕΝΑ ΤΟΥ ποσού κεφαλαίου ΤΩΝ Ομολόγων, τα οποία θα είναι τότε ληξιπρόθεσμα.

Ειδοποίηση ΤΟΥ: Η Εγγυητή ΓΙΑ ΤΗΝ σύγκληση Της επαναληπτικής συνέλευσης ΘΑ περιλαμβάνει  ΕΝΑ ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα γεγονότων ΚΑΙ προθεσμιών περιλαμβανομένων λεπτομερειών  ΓΙΑ ΤΟΝ τρόπο λήψης ΤΟΥ Term Sheet αποτελεί αντικείμενο που διαπραγμάτευσης ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ  Εγγυητή ΚΑΙ ορισμένων Από τους δανειστές ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ορισμένων περιλαμβανομένων  Ομολογιούχων) ».

Ο Γεώργιος Σάμιος αναλαμβάνει νέος CFO στη Folli Follie

Η Folli Follie ανακοίνωσε τον διορισμό ενός νέου στελέχους στη θέση του Chief Financial Officer (CFO).

Συγκεκριμένα, καθήκοντα CFO της Εταιρείας έχει αναλάβει ο κ. Γεώργιος Σάμιος, με ισχύ από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Ως επικεφαλής της Οικονομικής Διεύθυνσης της Εταιρείας, ο κ. Σάμιος θα αναφέρεται απευθείας στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και την Επιτροπή ελέγχου.

Ο κ. Σάμιος διαθέτει πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη πορεία ως Οικονομικός Διευθυντής και στέλεχος πολυεθνικών και εισηγμένων εταιρειών.

Ο κ. Σάμιος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διαχείρισης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Κινδύνων από το Πανεπιστήμιο Nord XIII στο Παρίσι. Κατέχει επίσης πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη Λογιστική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v