Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Athensbnb: Συμφωνίες για πώληση 11 διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας

Το 2019 ήδη η εταιρεία έχει κλεισμένες συμφωνίες για την πώληση στο πρώτο τρίμηνο 11 διαμερισμάτων ύψους 700χιλ ευρώ, τα έσοδα από τις οποίες θα επανεπενδυθούν σε νέες αγορές στην ελληνική αγορά.

Athensbnb: Συμφωνίες για πώληση 11 διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας

Η Athensbnb Properties είχε άλλη μία χρονιά σημαντικής ανάπτυξης το 2018. Συγκεκριμένα το 2018 συμμετείχε στο πρόγραμμα Golden Visa με την πώληση 19 διαμερισμάτων έναντι 1,3 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Αθήνας σε ξένους πολίτες, ενώ ανέπτυξε περαιτέρω την τουριστική μίσθωση σε ιδιόκτητα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας μισθώνοντας 25 διαμερίσματα Airbnb με μεικτά έσοδα 210 χιλ ευρώ.

Η εταιρεία επανεπένδυσε το σύνολο των εσόδων της με νέες αγορές και κλείνει το 2018 έχοντας συνολικά στο ενεργητικό της απόθεμα 50 διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων συνολικής επιφάνειας 4000 τμ. χωρίς τραπεζικό δανεισμό. Ανάμεσα στις επενδύσεις που πραγματοποίησε το 2018 ήταν και η εξαγορά ενός εξαιρετικού ακινήτου στην Αίγινα, Βίλας 600τμ, (http://www.booking.com/Share-Whrnu5) με την οποία αξιοποιώντας την εμπειρία της στην τουριστική μίσθωση εισέρχεται σε ένα ειδικό κομμάτι τουριστικού προϊόντος.

Το 2019 ήδη η εταιρεία έχει κλεισμένες συμφωνίες για την πώληση στο πρώτο τρίμηνο 11 διαμερισμάτων ύψους 700χιλ ευρώ, τα έσοδα από τις οποίες θα επανεπενδυθούν σε νέες αγορές στην ελληνική αγορά, ενώ βρίσκεται σε επαφή με ξένες εταιρείες για την πώληση ακινήτων σε ξένους πολίτες που επιθυμούν να αγοράσουν ακίνητο στη χώρα μας.

Από την ίδρυσή της το 2009 μέχρι σήμερα η Athensbnb ειδικεύεται στην αγορά, ανακατασκευή και αξιοποίηση ακινήτων κυρίως στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τον ιδρυτή και επικεφαλής της εταιρείας Μιχάλη Πεγκλή (φωτό): «Τα ακίνητα μπορούν να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται σήμερα η ελληνική οικονομία για τη ραγδαία αποκλιμάκωση της ανεργίας, την άνοδο των εισοδημάτων και την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος που θα αυξήσουν δραστικά το ρυθμό ανάπτυξης. Το 2018 ο κλάδος των ακινήτων σημείωσε μεγάλη ανάπτυξη παρά την αδράνεια της πολιτείας. Η αναπτυξιακή μεταρρύθμιση του προγράμματος Χρυσή Βίζα, του χωροταξικού σχεδιασμού, την οικοδομικής αδειοδότησης, του Κτηματολογίου και κυρίως η αντιμετώπιση της μεγάλης υποβάθμισης που βιώνει το κέντρο της Αθήνας είναι μερικά μόνο από τα απολύτως αναγκαία που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να δούμε προκοπή γρήγορα!»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v