Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola HBC: Δημοσιοποιήθηκε η ετήσια έκθεση για το 2018

Το 2018 ήταν άλλη μια χρονιά ισχυρών λειτουργικών και οικονομικών επιδόσεων, δήλωσε ο CEO της ετιαρείας, τονίζοντας πως σημειώθηκε εξαιρετική πρόοδος προς τους στόχους για το 2020.

Coca Cola HBC: Δημοσιοποιήθηκε η ετήσια έκθεση για το 2018

Την ετήσια έκθεσή της για το 2018 ανακοίνωσε η Coca Cola HBC, στην οποία τονίζεται η πρόοδος που συντελέστηκε σε όλες τις πτυχές των οικονομικών δραστηριοτήτων της, της διακυβέρνησης και της βιωσιμότητάς της κατά τη διάρκεια του 2018.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola HBC, Zoran Bogdanovic, δήλωσε  μεταξύ άλλων πως «το 2018 ήταν μια ακόμα χρονιά ισχυρών λειτουργικών και οικονομικών επιδόσεων κατά την οποία σημειώσαμε εξαιρετική πρόοδο προς τους στόχους μας για το 2020. Ήταν επίσης μια χρονιά κατά την οποία λανσάραμε περισσότερα νέα πακέτα, brands και ακόμα και κατηγορίες από ποτέ. Αυτός ο ρυθμός αλλαγής απαιτεί προσαρμογή σε όλη την επιχείρηση η οποία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωση των ανθρώπων μας και των στενών συνεργασιών με τους πελάτες μας, την The Coca Cola Company και άλλους βασικούς μετόχους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v