Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Nova ανακοινώνει την υπηρεσία streaming Novaflix

Στα 12,90 ευρώ, ή 9,90 ευρώ για υφιστάμενους πελάτες, διαμορφώνεται η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας streaming που ανακοίνωσε η Nova. Δωρεάν ο πρώτος μήνας.

Η Nova ανακοινώνει την υπηρεσία streaming Novaflix
Η Nova ανακοίνωσε την υπηρεσία Novaflix με την οποία δίνει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να απολαμβάνει άμεσα και αποκλειστικά μέσω Internet streaming, το κινηματογραφικό της θέαμα. Το Novaflix θα προσφέρει σε streaming και τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema1HD, Novacinema2HD, Novacinema3HD, Novacinema4HD, Novalifε, FOX και FOX Life. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο θα γίνεται μέσω Internet streaming από υπολογιστή, tablet και κινητό.

Η εταιρεία σχολιάζει πως η νέα υπηρεσία θα δώσει ακόμα περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα στους νεότερους ηλικιακά καταναλωτές που είναι πλέον εξοικειωμένοι με τις φορητές συσκευές και το Internet streaming και θα παρέχει προσωποποιημένο περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

Το Novaflix θα προσφέρεται έναντι 12,90 ευρώ/μήνα και 9,90 ευρώ/μήνα για υφιστάμενους συνδρομητές Nova Internet, τηλεφωνίας ή/και τηλεόρασης. Ο πρώτος μήνας θα είναι δωρεάν για όλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v