Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κτήμα Λαζαρίδη: Ζημιές από πυρκαγιά στις αποθήκες της Δράμας

Η παραγωγική λειτουργία της εταιρείας ουδόλως επηρεάζεται από την πυρκαγιά και συνεχίζεται απρόσκοπτα ενώ η εισηγμένη επισημαίνει ότι είναι πλήρως ασφαλισμένη για τις ζημιές.

Κτήμα Λαζαρίδη: Ζημιές από πυρκαγιά στις αποθήκες της Δράμας

Από το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Α.Ε. ανακοινώνεται ότι λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες, Τετάρτη 16/4/2019 περί ώρα 21:30 μ.μ. προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης υλικές ζημίες σε τμήμα αποθήκης (βοηθητικές εγκαταστάσεις) της εταιρείας, εμβαδού 1.100 τ.μ. στην περιοχή της Καλής Βρύσης στην Δράμα και σε γεωργικά οχήματα, χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε ζημία στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκονται στην Αδριανή Δράμας, και χωρίς να κινδυνεύσουν άνθρωποι ή να προκληθούν σωματικές βλάβες σε ανθρώπους.

Η αιτία της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμή άγνωστη και ερευνάται αρμοδίως. Η πυρκαγιά περιορίστηκε αμεσότατα και κατασβέστηκε περί τις 22:00 μ.μ.

Η παραγωγική λειτουργία της εταιρείας ουδόλως επηρεάζεται από την πυρκαγιά και συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Η Διοίκηση της εταιρείας θέλει να ευχαριστήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για την άμεση επέμβασή της καθώς και τους εργαζομένους για την αμέριστη συνδρομή τους.

Η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη με ασφαλιστήρια συμβόλαια πυρός της εταιρείας Generali προς την οποία ήδη αναγγέλθηκε το συμβάν.

Η εταιρεία προβαίνει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών, η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει άμεσα και ταχύτατα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v