Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαγωνισμός ρομποτικής από την WRO Hellas και Cosmote

Στις 10 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για τη συμμετοχή στον εθνικό διαγωνισμό ρομποτικής. Από τη διαγωνιστική διαδικασία θα αναδειχθεί η ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Διαγωνισμός ρομποτικής από την WRO Hellas και Cosmote

Στις έξυπνες πόλεις είναι αφιερωμένη Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO 2019 που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Ουγγαρία με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών από όλο τον κόσμο. Η ελληνική αποστολή θα αναδειχθεί μέσα από τον εθνικό διαγωνισμό που διοργανώνει στα τέλη Ιουνίου ο μή κερδοσκοπικός οργανισμός WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την Cosmote.

Η Cosmote επενδύει στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων και προωθεί τη διάδοση της εκπαιδευτικής ρομποτικής και της μεθόδου STEM σε όλη την Ελλάδα ως στρατηγικός συνεργάτης του WRO Hellas την τελευταία εξαετία.

Οι συμμετοχές στον Εθνικό Διαγωνισμό έχουν ξεκινήσει και οι μαθητές από όλη την Ελλάδα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 10 Ιουνίου 2019, στην ιστοσελίδα του WRO Hellas (www.wrohellas.gr).

Τα τελευταία έξι χρόνια, οι συμμετοχές των μαθητών στους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, έχουν ξεπεράσει τις 17.000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v