Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Διεθνές Orient Express Veteran Tour 2019 στο Grecotel Larissa Imperial

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Grecotel Larissa Imperial φιλοξένησε τα μέλη του Veteran Car Club που ταξιδεύουν με αυτοκίνητα-αντίκες από τη Χάγη προς την Κωνσταντινούπολη.

Το Διεθνές Orient Express Veteran Tour 2019 στο Grecotel Larissa Imperial

To διεθνές Veteran Car Club, που πραγματοποιεί το ταξίδι Orient Express 2019 από τη Χάγη προς την Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή 28 αυτοκινήτων τουλάχιστον 100 ετών, επέλεξε το Grecotel Larissa Imperial για τον ενδιάμεσο σταθμό του στη χώρα μας, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Τα μέλη του Veteran Car Club, ιδιοκτήτες και συλλέκτες σπάνιων αυτοκινήτων απόλαυσαν πολυτελή διαμονή στο ξενοδοχείο, ενώ τα αυτοκίνητα-κοσμήματα προσέλκυσαν τα βλέμματα και το θαυμασμό του διερχόμενου πλήθους. Πρόκειται για 26 Rolls Royce, 1 Talbot και 1 Ford αξίας από 1 εκ. ευρώ έως 4,5 εκ. ευρώ που έχουν κατασκευαστεί πριν το 1920 και προέρχονται από όλο Καναδά, ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Νέα Ζηλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Μεξικό και άλλες χώρες.

Ο διοργανωτής του Orient Express κος Daniel Ward, μέλος του Veteran Car Club της Μεγάλης Βρετανίας και ενθουσιώδης συλλέκτης τέτοιων αυτοκινήτων εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υποδοχή και τη φιλοξενία του Larissa Imperial.

Το Grecotel Larissa Imperial, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Λάρισας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v